Page 1 of 1

My signature doesn't appear on my posts

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 5:13 pm
by Faith80
The subject title says it all really.

I registered earlier in the week but didn't add my signature until today, I re-submitted my profile after I'd done it and got the message saying it had been updated, but none my posts since have had my signature on. Have I done something wrong?

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 5:25 pm
by captainf
Did you type it into the correct box? I'm not patronising you, it's just best to work through all the possible mistakes that could have been made. :)

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 5:47 pm
by dizzy_days
Try it again!! Faith! (i know thats your cats name...lol)

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 5:50 pm
by Faith80
I defo typed it in to the correct box, and when I go in to my profile, what I typed is still there so it's not like it dissappeared once my profile was updated either. Where has it gone I wonder!? :-k

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 7:26 pm
by sparkly_star
In the prefences under the box where you type the signature theres a bit that says "Always attach my signature:" and next to that theres a box next to yes and one next to no... Have you marked the "yes" box?

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 10:20 am
by Faith80
Thanks Sparkly Star, how stoopid am I #-o

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:34 pm
by smile
You can double check that your singature will show when posting. As you write out a post, under the text box where you enter the text for the post there's a number of tickboxes. One says 'Attach signature'. Make sure that it's ticked if you want your singature to be displayed in that post. If not then untick it and it won't appear for that post.