Error Messages When Posting

Are you a registered user having trouble using the forums? Come here to ask for support, especially if something doesn't work as expected.
Forum rules
NEW USERS HAVE TO WAIT FOR THEIR FIRST POSTS TO BE APPROVED BY AN ADMINISTRATOR. Rules | Essential Information | FAQ | Support | Twitter
User avatar
danielle
Familiar Face
Familiar Face
Posts: 429
Joined: Mon Feb 24, 2003 1:56 pm
Location: Birmingham
Contact:

Error Messages When Posting

Post by danielle » Thu Oct 06, 2005 11:18 am

every time i try to reply to someones problem it keeps saying


Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php



wot does this mean???
ALL FOR FUN AND FUN FOR ALL

Rob01
Familiar Face
Familiar Face
Posts: 315
Joined: Mon Sep 05, 2005 3:31 pm

Post by Rob01 » Thu Oct 06, 2005 11:25 am

I got that too but it still posted my message...very confusing. :-?

User avatar
danielle
Familiar Face
Familiar Face
Posts: 429
Joined: Mon Feb 24, 2003 1:56 pm
Location: Birmingham
Contact:

Post by danielle » Thu Oct 06, 2005 11:26 am

i dont know if its still putting my replys up #-o
ALL FOR FUN AND FUN FOR ALL

Rob01
Familiar Face
Familiar Face
Posts: 315
Joined: Mon Sep 05, 2005 3:31 pm

Post by Rob01 » Thu Oct 06, 2005 11:29 am

It is as I can read them...even twice in one case :wink:

User avatar
danielle
Familiar Face
Familiar Face
Posts: 429
Joined: Mon Feb 24, 2003 1:56 pm
Location: Birmingham
Contact:

Post by danielle » Thu Oct 06, 2005 11:32 am

really are they there?
ALL FOR FUN AND FUN FOR ALL

Rob01
Familiar Face
Familiar Face
Posts: 315
Joined: Mon Sep 05, 2005 3:31 pm

Post by Rob01 » Thu Oct 06, 2005 11:33 am

Yes. :D

User avatar
all_apologies
Site Admin
Site Admin
Posts: 3543
Joined: Thu Dec 16, 2004 12:30 pm
Gender: Female

Post by all_apologies » Thu Oct 06, 2005 7:03 pm

We're not exactly sure what the problem is right this minute, but would just like to advise everyone to ignore the message. Your posts are getting through regardless of the error message, so there's no need to re-post the same thing again.

User avatar
lidopig
Familiar Face
Familiar Face
Posts: 289
Joined: Sun Apr 16, 2006 11:48 am
Gender: Male
Location: Dorset

Post by lidopig » Sun Jun 24, 2007 9:27 am

I posted a normal reply this morning,and on hitting submit button,got message "post does not exist"
Now my reply and original post have disappeared #-o

User avatar
captainf
Long Term Lodger
Long Term Lodger
Posts: 4763
Joined: Thu Aug 14, 2003 6:28 pm
Gender: Male
Location: Milton Keynes
Contact:

Post by captainf » Sun Jun 24, 2007 1:29 pm

lidopig wrote:I posted a normal reply this morning,and on hitting submit button,got message "post does not exist"
Now my reply and original post have disappeared #-o


Its possible the topic was deleted while you was replying to it.
Remember how the runway lights looked one night long ago when you were lost and found your way, and how-you still dont know?

User avatar
all_apologies
Site Admin
Site Admin
Posts: 3543
Joined: Thu Dec 16, 2004 12:30 pm
Gender: Female

Post by all_apologies » Sun Jun 24, 2007 3:28 pm

No topics have been deleted today, so that must be related to the same problem as the error messages. After doing a bit of research, one of the other mods discovered that it's not anything critical, it's just a case of waiting until the site admin logs on to fix it. Has your topic reappeared lidopig? Which one was it?

User avatar
Jo
Site Owner
Site Owner
Posts: 1994
Joined: Tue Oct 16, 2001 1:00 am
Gender: Female
Location: East Lancashire, UK
Contact:

Post by Jo » Mon Jun 25, 2007 8:17 pm

Don't worry too much about the error messages for the time being - I do know why its happening but have not yet found a workable solution. Your messages are getting through, but if the forums try to send an e-mail (e.g. to let someone know that the thread has had a reply) then it returns an error message. Your actual message should still get through.

User avatar
peecee
Site Admin
Site Admin
Posts: 5830
Joined: Fri Dec 17, 2004 12:24 am
Gender: Female
Location: hard to say

Post by peecee » Mon May 05, 2008 10:03 pm

Anyone else getting error messages today? :-?
Shine your light and let the whole world see.

brfc
Permanent Fixture
Permanent Fixture
Posts: 1901
Joined: Tue Dec 21, 2004 2:35 pm
Gender: Male
Location: BATH
Contact:

Post by brfc » Mon May 05, 2008 10:29 pm

peecee wrote:Anyone else getting error messages today? :-?



sure am peecee dear. something odd going on there

User avatar
snail
Site Admin
Site Admin
Posts: 4488
Joined: Sun Sep 02, 2007 8:59 pm
Gender: Female
Location: Your guess is as good as mine.

Post by snail » Tue May 06, 2008 10:24 am

No, everything's fine with me, guys. Posting as normal.

User avatar
snail
Site Admin
Site Admin
Posts: 4488
Joined: Sun Sep 02, 2007 8:59 pm
Gender: Female
Location: Your guess is as good as mine.

Post by snail » Tue May 06, 2008 10:26 am

This is embarrassing, but straight after I wrote the above I DID get an error message! :oops:

Post Reply