Page 1 of 2

Error Messages When Posting

PostPosted: Thu Oct 06, 2005 11:18 am
by danielle
every time i try to reply to someones problem it keeps saying


Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php



wot does this mean???

PostPosted: Thu Oct 06, 2005 11:25 am
by Rob01
I got that too but it still posted my message...very confusing. :-?

PostPosted: Thu Oct 06, 2005 11:26 am
by danielle
i dont know if its still putting my replys up #-o

PostPosted: Thu Oct 06, 2005 11:29 am
by Rob01
It is as I can read them...even twice in one case :wink:

PostPosted: Thu Oct 06, 2005 11:32 am
by danielle
really are they there?

PostPosted: Thu Oct 06, 2005 11:33 am
by Rob01
Yes. :D

PostPosted: Thu Oct 06, 2005 7:03 pm
by all_apologies
We're not exactly sure what the problem is right this minute, but would just like to advise everyone to ignore the message. Your posts are getting through regardless of the error message, so there's no need to re-post the same thing again.

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 9:27 am
by lidopig
I posted a normal reply this morning,and on hitting submit button,got message "post does not exist"
Now my reply and original post have disappeared #-o

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 1:29 pm
by captainf
lidopig wrote:I posted a normal reply this morning,and on hitting submit button,got message "post does not exist"
Now my reply and original post have disappeared #-o


Its possible the topic was deleted while you was replying to it.

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 3:28 pm
by all_apologies
No topics have been deleted today, so that must be related to the same problem as the error messages. After doing a bit of research, one of the other mods discovered that it's not anything critical, it's just a case of waiting until the site admin logs on to fix it. Has your topic reappeared lidopig? Which one was it?

PostPosted: Mon Jun 25, 2007 8:17 pm
by Jo
Don't worry too much about the error messages for the time being - I do know why its happening but have not yet found a workable solution. Your messages are getting through, but if the forums try to send an e-mail (e.g. to let someone know that the thread has had a reply) then it returns an error message. Your actual message should still get through.

PostPosted: Mon May 05, 2008 10:03 pm
by peecee
Anyone else getting error messages today? :-?

PostPosted: Mon May 05, 2008 10:29 pm
by brfc
peecee wrote:Anyone else getting error messages today? :-?



sure am peecee dear. something odd going on there

PostPosted: Tue May 06, 2008 10:24 am
by snail
No, everything's fine with me, guys. Posting as normal.

PostPosted: Tue May 06, 2008 10:26 am
by snail
This is embarrassing, but straight after I wrote the above I DID get an error message! :oops: