2nd July Updates

Are you a registered user having trouble using the forums? Come here to ask for support, especially if something doesn't work as expected.
Forum rules
NEW USERS HAVE TO WAIT FOR THEIR FIRST POSTS TO BE APPROVED BY AN ADMINISTRATOR. Rules | Essential Information | FAQ | Support | Twitter

Postby Moose » Tue Jul 04, 2006 11:27 pm

all_apologies wrote:
peecee wrote:When I include a

link,

it's not underlined or a different colour. Missed one in a pm someone sent me, until they pointed it out. Having said that, my pc has been kicking up over the last couple of days, could it be that? :-?


Yeah, I've noticed that too, so it's not just you!


Me too! I've also missed a link for that reason. Spent five minutes looking at one PM trying to work out what on Earth it meant.
User avatar
Moose
Taken Root
Taken Root
 
Posts: 2003
Joined: Sun Apr 25, 2004 8:41 pm
Location: A forest
Gender: Female

Postby Jo » Wed Jul 05, 2006 12:16 am

Oh yeah, there is no underline till you hover over them. They do look a different colour to me though, at least that one does. I'll see if I can make them underlined.
User avatar
Jo
Site Owner
Site Owner
 
Posts: 1994
Joined: Tue Oct 16, 2001 1:00 am
Location: East Lancashire, UK
Gender: Female

Postby Jo » Wed Jul 05, 2006 12:25 am

All done! :)

Are the ones in your PM's underlined now?
User avatar
Jo
Site Owner
Site Owner
 
Posts: 1994
Joined: Tue Oct 16, 2001 1:00 am
Location: East Lancashire, UK
Gender: Female

Postby all_apologies » Fri Jul 07, 2006 7:55 pm

For the past few days, as soon as I start typing, the characters come out strange like this, then go normal within a few seconds. Also, the rest of the text on the page looks a little odd.
User avatar
all_apologies
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 3539
Joined: Thu Dec 16, 2004 1:30 pm
Gender: Female

Postby Moose » Fri Jul 07, 2006 8:04 pm

Underlined links are all fine now, but I'm having the same thing happen to the first few characters as a_a, and I'm still having to sign in every time on the other two computers I use to access PP (but not my home computer).
User avatar
Moose
Taken Root
Taken Root
 
Posts: 2003
Joined: Sun Apr 25, 2004 8:41 pm
Location: A forest
Gender: Female

Postby Catherine » Sat Jul 08, 2006 12:27 am

all_apologies wrote:For the past few days, as soon as I start typing, the characters come out strange like this, then go normal within a few seconds. Also, the rest of the text on the page looks a little odd.


I noticed that too. I thought it was the computer and got the other half trying to fix it....oops :oops:
www.catherinewaddilove.piczo.com

You got the touch so gentle and sweet
But you've got that look so critical
User avatar
Catherine
Familiar Face
Familiar Face
 
Posts: 447
Joined: Sun Jan 29, 2006 4:56 pm
Location: Spain

Postby Jo » Mon Jul 10, 2006 10:33 am

That does look wierd. The outlines on the boxes and buttons look a lot thicker than they do for me too. What browser and version are you both using?
User avatar
Jo
Site Owner
Site Owner
 
Posts: 1994
Joined: Tue Oct 16, 2001 1:00 am
Location: East Lancashire, UK
Gender: Female

Postby all_apologies » Mon Jul 10, 2006 11:20 am

Outlines have been thicker for me too, I thought I was imagining it! I'm using IE6 on XP.
User avatar
all_apologies
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 3539
Joined: Thu Dec 16, 2004 1:30 pm
Gender: Female

Postby Jo » Tue Jul 11, 2006 1:01 pm

It doesn't look as bad on mine cos I'm using Firefox. Had a look through IE though and they are much thicker! I think I'll change that because it looks horrible!
User avatar
Jo
Site Owner
Site Owner
 
Posts: 1994
Joined: Tue Oct 16, 2001 1:00 am
Location: East Lancashire, UK
Gender: Female

Previous

Return to Forum Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron