My avatar's not working

Are you a registered user having trouble using the forums? Come here to ask for support, especially if something doesn't work as expected.
Forum rules
NEW USERS HAVE TO WAIT FOR THEIR FIRST POSTS TO BE APPROVED BY AN ADMINISTRATOR. Rules | Essential Information | FAQ | Support | Twitter
Post Reply
User avatar
Rock_Queen
Part of the Furniture
Part of the Furniture
Posts: 696
Joined: Thu Dec 16, 2004 4:40 pm
Location: Bristol

My avatar's not working

Post by Rock_Queen » Thu Dec 16, 2004 5:04 pm

mine wont work :( what shall i do?

User avatar
Jo
Site Owner
Site Owner
Posts: 1994
Joined: Tue Oct 16, 2001 1:00 am
Gender: Female
Location: East Lancashire, UK
Contact:

Post by Jo » Thu Dec 16, 2004 5:37 pm

What do you mean? What did you try to do? Please give a full explanation.

User avatar
Rock_Queen
Part of the Furniture
Part of the Furniture
Posts: 696
Joined: Thu Dec 16, 2004 4:40 pm
Location: Bristol

Post by Rock_Queen » Thu Dec 16, 2004 5:48 pm

when i put in the url for my avator, i submit, but the little page saying it has been updated doesnt appear, hence my avator doesnt work :(

User avatar
Jo
Site Owner
Site Owner
Posts: 1994
Joined: Tue Oct 16, 2001 1:00 am
Gender: Female
Location: East Lancashire, UK
Contact:

Post by Jo » Thu Dec 16, 2004 5:51 pm

Ok, send me a link to the avatar you are trying to use and I'll see if I can make it work.

User avatar
Cat Q
One of the Crowd
One of the Crowd
Posts: 65
Joined: Wed Mar 24, 2004 2:14 pm
Location: Dundee. Scotland
Contact:

Post by Cat Q » Thu Dec 16, 2004 5:56 pm

same here mine dosnt work

User avatar
Rock_Queen
Part of the Furniture
Part of the Furniture
Posts: 696
Joined: Thu Dec 16, 2004 4:40 pm
Location: Bristol

Post by Rock_Queen » Thu Dec 16, 2004 6:02 pm


User avatar
Jo
Site Owner
Site Owner
Posts: 1994
Joined: Tue Oct 16, 2001 1:00 am
Gender: Female
Location: East Lancashire, UK
Contact:

Post by Jo » Thu Dec 16, 2004 6:05 pm

I just put a default avatar up for a moment to see if it would work, which it does.

The link you have sent is hotlinking to Google - they have probably made it so that you can't do that any more as it uses their bandwidth. Its better to host the image yourself if possible rather than linking to an image on someone elses site.

More info about the avatar guidelines and hotlinking is here.

User avatar
Rock_Queen
Part of the Furniture
Part of the Furniture
Posts: 696
Joined: Thu Dec 16, 2004 4:40 pm
Location: Bristol

Post by Rock_Queen » Thu Dec 16, 2004 6:07 pm

ok shall i put it into an image holder :?:

btw thankyou :D

User avatar
Rock_Queen
Part of the Furniture
Part of the Furniture
Posts: 696
Joined: Thu Dec 16, 2004 4:40 pm
Location: Bristol

Post by Rock_Queen » Thu Dec 16, 2004 6:12 pm


User avatar
Jo
Site Owner
Site Owner
Posts: 1994
Joined: Tue Oct 16, 2001 1:00 am
Gender: Female
Location: East Lancashire, UK
Contact:

Post by Jo » Thu Dec 16, 2004 6:22 pm

Is working now!

User avatar
Rock_Queen
Part of the Furniture
Part of the Furniture
Posts: 696
Joined: Thu Dec 16, 2004 4:40 pm
Location: Bristol

Post by Rock_Queen » Thu Dec 16, 2004 6:23 pm

thankyou!!!!!!! :D :D :D

Post Reply